Leo Robinton: Γνώρισε το αγόρι της Emma Watson

Η σχέση τους είναι σοβαρή!

Η Emma Watson είναι ένα κορίτσι αρκετά όμορφο αλλά και ταλαντούχο! Πολλοί θα ζήλευαν τον άντρα που βρίσκεται δίπλα της και ναι, υπάρχει ένα αγόρι που έχει κλέψει την καρδιά της! Αν και η ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γνωρίζουμε ήδη τα βασικά για τον Leo Robinton και τη σχέση τους.

Ακόμη κι όταν οι κάμερες έπεσαν τυχαία πάνω τους, κανένας δεν ήξερε ποιο είναι αυτό το αγόρι στο πλευρό της ηθοποιού. Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019 και η σχέση τους επιβεβαιώθηκε-και επίσημα- τον Απρίλιο του 2020. Αν και προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν… κρυφή τη σχέση τους, φαίνεται πως αυτό δεν ήταν ένα εφικτό σενάριο.

Προφανώς και η σχέση τους είναι σοβαρή, αν σκεφτείς πως έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά της. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα, ωστόσο να ξέρεις, μια πηγή της Daily Mail αποκάλυψε πως βλέπουν σοβαρά αυτή τη σχέση.

Μάλιστα η Emma έχει αρνηθεί κάποιες δουλειές και ίσως θέλει να αφοσιωθεί στο αγόρι της γιατί όχι και στη μελλοντική της οικογένεια. Τελευταία, οι θαυμαστές παρατήρησαν ένα δαχτυλίδι στο χέρι της ωστόσο αυτό από μόνο του δεν επιβεβαιώνει τίποτα!



Διάβασε περισσότερα για τον Leo στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved