Μέλος των BTS έκανε δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του και οι fans τρελάθηκαν

Λες να τους άρεσε ή μήπως όχι;

Ακόμη μια μεταμόρφωση που… σόκαρε τους θαυμαστές έκανε ένα μέλος του K-Pop συγκροτήματος BTS. Ο Jungkook φημίζεται για τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά του και έτσι το Army ήταν σχετικά ψύχραιμο με την αλλαγή αυτή, παρόλα αυτά τα σχόλιά τους στα social media ήταν αρκετά.

Όπως αποκάλυψε στους fans του πάντως, η αλλαγή αυτή έγινε από τον ίδιο και εμείς σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να τον συγχαρούμε για το αποτέλεσμα.

Το μπλε, ίσως να είναι και το πιο cool χρώμα αυτή τη στιγμή αφού είναι η τελευταία τάση της μόδας. Καλλιτέχνες- και όχι μόνο- το επιλέγουν και μη ξεχνάς πως η Billie Eilish έχει «περάσει» από αυτό το χρώμα, το πράσινο όμως κέρδισε την καρδιά της!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά όπου ο Jungkook αλλάζει τα μαλλιά του σε σύντομο χρονικό διάστημα κάτι που κάνει τους fans να πιστεύουν πως έρχεται κάποιο νέο project για τους BTS. Λοιπόν, οι θαυμαστές μετά από αυτή τη δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του κυριολεκτικά… τρελάθηκαν!

Το Twitter «πλημμύρησε» με σχόλια στα οποία είτε απλά ανέβασαν φωτογραφίες του καλλιτέχνη, είτε εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους. Αλήθεια εσύ θα έκανες τα μαλλιά σου μπλε; Εσένα σου αρέσει η αλλαγή αυτή του Jungkook. Αρκεί μόνο να μπεις στη gallery! Σκέψου το καλά πριν απαντήσεις.



Δες τα Tweets στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved