O Good Job Nicky & ο νικητής του GNTM συνεργάστηκαν σε ένα νέο hot project

Και οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Το αγόρι που έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας έχει όνομα και ακούει στο Good Job Nicky. Έπειτα από το ντεμπούτο του με το track «January 8th» έχει ανέβει κατακόρυφα, τόσο στα trends όσο και στις προτιμήσεις του κόσμου.

Η μουσική του δε θυμίζει σε τίποτα ελληνικές παραγωγές και σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως το αγόρι με τα μπλε μαλλιά και το πλατύ χαμόγελο είναι ο γιος του μοναδικού Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή Γιάννη Πάριου.

Με διαδικτυακές εμφανίσεις και Live Sessions, ο Good Job Nicky έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως έχει ένα έμφυτο ταλέντο και μπόλικη όρεξη για μουσική και, αν μας ρωτάς, σίγουρα το όνομά του τα επόμενα χρόνια θα ακούγεται παγκοσμίως. Το «Fo Sho» ήταν η ακριβώς επόμενη κυκλοφορία του, ακολούθησαν «Clouds», «Blue» και τώρα ο νέος ετοιμάζει τη νέα του κυκλοφορία. Μάλιστα, η νέα του συνεργασία κρύβει ένα όνομα «φωτιά», ένα αγόρι που… ερωτεύτηκες από το διαγωνισμό μοντέλων!



Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής πρόκειται να είναι ο πρωταγωνιστής του νέου music video που ετοιμάζει ο Good Job Nicky και είχαμε την χαρά να δούμε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα. Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» αποκαλύφθηκε αυτή η συνεργασία και δεν βλέπουμε την ώρα να κυκλοφορήσει!

Δες ολόκληρο το ρεπορτάζ και τα αποκλειστικά πλάνα εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved