Billie Eilish: Πρώτη φορά την είδαμε με μίνι φούστα και έχουμε σοκαριστεί

Τώρα τι έχεις να πεις;

Θυμάσαι τότε που η Billie Eilish είχε ανεβάσει ένα video και κατέκρινε όσους κάνουν body shaming; Η Billie είναι εκείνη η καλλιτέχνιδα η οποία δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο κόσμος, ωστόσο όπως έχει εξομολογηθεί παλαιότερα τα σχόλια του κόσμου καθόρισαν το ντύσιμό της. Δεν ήθελε ο κόσμος να κοιτά το σώμα της αλλά να νιώθει τη φωνή της.

Λοιπόν, αυτό πια φαίνεται πως έχει αλλάξει για την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και η νέα της φωτογραφία με μίνι φούστα στο Instagram έχει τρελάνει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όταν ακούς Billie Eilish και προσπαθείς να την κάνεις εικόνα στο μυαλό σου σίγουρα ξεχωρίζουν τα πράσινα μαλλιά της, τα μακριά της νύχια και τα φαρδιά της ρούχα. Δεν έχουμε ξαναδεί τη Billie με φούστα πόσο μάλλον τόσο κοντή! Μπορείς να τη φανταστείς πριν δεις τις φωτογραφίες;

Με αφορμή τη νέα συλλογή ρούχων «THE WORLD’S A LITTLE BLURRY» η Billie ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με διάφορα ρούχα, hoodies, ψηλά και χοντροκομμένα παπούτσια και… καρό μίνι φούστες.

Λοιπόν, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν τόσο με τα νέα ρούχα που λανσάρει όσο και με την αγνώριστη καλλιτέχνιδα. Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μίνι και μόλις τη δεις δεν θα την αναγνωρίζεις.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved