Θυμάσαι την Taylor Swift 6 χρόνια πριν; Ήταν μια κούκλα… μαζορέτα (photo)

Σίγουρα δεν θυμάσαι αυτή την εμφάνισή της.

Μια από τις αγαπημένες σου τραγουδίστριες είναι η Taylor Swift η οποία όχι μόνο σε γοητεύει με την υπέροχη φωνή της αλλά είναι και μια κούκλα. Μετρά χρόνια στη μουσική βιομηχανία και πολλά από τα singles της έχουν γίνει επιτυχία. Έχει κατακτήσει τα charts αρκετές φορές και σήμερα θα σε πάμε ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε που η Taylor… ήταν μαζορέτα!

Ήδη ξέρουμε την αγάπη σου στις throwback φωτογραφίες και σίγουρα τις σημερινές θα τις λατρέψεις. Η Taylor Swift πριν από έξι χρόνια ήταν η πιο όμορφη μαζορέτα και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό!

Όχι μόνο έχουμε φωτογραφικό υλικό από τότε, υπάρχει και ένα music video της καλλιτέχνιδας όπου επιβεβαιώνει όσα σου είπαμε παραπάνω. Αλήθεια εσύ τη θυμάσαι με τη μπλε στολή και τα πομ -πομ στα χέρια;

Στις φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα είναι μια κούκλα και πρέπει να σου παραδεχθούμε πως της πάει αυτός ο… ρόλος. Επίσης, πρέπει να τονίσουμε πως παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, ο χρόνος δεν φαίνεται καθόλου στο πρόσωπό της, είναι ολόιδια με σήμερα!

Λοιπόν, μην πιέζεις το μυαλό σου να θυμηθεί την Taylor πριν 6 χρόνια, δες το music video του «Shake It Off» από το 2014 και βρες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved