Η 22χρονη κόρη του Obama αναλαμβάνει καθήκοντα συγγραφέως για το Amazon

Τι ετοιμάζει η 22χρονη κόρη του πρώην προέδρου;

Όσο υπάρχουν ταλέντα ξέρεις πολύ καλά πως δημιουργούνται πανέμορφα projects, σειρές και ταινίες που από την πρώτη κιόλας επίσημη κυκλοφορία τους γίνονται ευρέως γνωστές και αγαπητές από το κοινό. Οι ηθοποιοί είναι εκείνοι που ενσαρκώνουν έναν ρόλο, ωστόσο πίσω από τις κάμερες υπάρχουν εξίσου ταλαντούχοι άνθρωποι που συμβάλουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Παραγωγοί και συγγραφείς είναι μερικοί από αυτούς και ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη μεγαλύτερη κόρη του Barack Obama, της οποίας το όνομα θα ακούς συχνά από εδώ και στο εξής.

Malia Obama είναι το όνομα της μεγαλύτερης κόρης του πρώην προέδρου Barack Obama και φαίνεται πως θα φιγουράρει στα νέα αλλά και στους… τίτλους του Amazon από εδώ και στο εξής.

Όπως αναφέρεται στο FANSIDED, η Malia έχει ήδη εξασκηθεί σε παλαιότερα projects, ήταν στο πλευρό της δημιουργού της σειράς «Girls» η οποία προβλήθηκε το 2015 στο HBO, αλλά εργάστηκε επίσης και ως production assistant στη σειρά του CBS «Extant».

Το ταλέντο της στη γραφή έχει σίγουρα αναγνωριστεί και όπως σου προαναφέραμε πρόκειται να βρεθεί στο πλευρό του ηθοποιού και συγγραφέα Donald Glover. Η 22χρονη ταλαντούχα Malia αναλαμβάνει καθήκοντα συγγραφέως για χάρη σειράς του Amazon «Hive».

Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου τονίσουμε πως το νεαρό κορίτσι είναι φοιτήτρια στο τέταρτο έτος της σχολής Harvard και μάλιστα πρόκειται να πάρει το πτυχίο της τον Μάιο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved