Θα έχουμε 9η σεζόν The Vampire Diaries; Η δήλωση του σταρ απογοητεύει

Όλοι οι φανς της σειράς το σκέφτονται, αλλά μάλλον δεν θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Το The Vampire Diaries ήταν μία σειρά που όλοι λίγο – πολύ παρακολουθούσαμε. Τα επεισόδιά της τα συνδύαζαν όλα. Είχαν μία αγχωτική ιστορία, ηθοποιούς ταλαντούχους και πολύ γοητευτικούς και μία σκηνοθεσία που μπορούσε να αποτυπώσει ακριβώς όλα τα συναισθήματα που απέπνεε μία σκηνή.

Τα αδέρφια Salvatore δίχασαν το κοινό. Και οι δύο ήθελαν την Elena και οι μισοί τηλεθεατές ήταν με τον Damon και οι άλλοι μισοί με τον Stefan. Το σίγουρο είναι ότι η μεταφορά των βιβλίων της L. J. Smith πήγε πολύ καλά στη μικρή οθόνη.

Σεζόν με τη σεζόν εθιζόσουν ακόμα περισσότερο. Τα επεισόδια πλήθαιναν, η σειρά διαρκούσε χρόνια, αλλά το είχες συνηθίσει τόσο που δεν μπορούσες να φανταστείς ότι κάποια μέρα θα σταματούσε. Αν και αυτό ήταν το μόνο αναμενόμενο και λογικό.




Μετά το τέλος της σειράς, ωστόσο, οι φανς άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως μία 9η σεζόν βρίσκεται στα σκαριά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η επιτυχία μίας σειράς έχει οδηγήσει σε συνέχισή της ακόμα και με διάλειμμα τέλους.

Ο Ian Somerhalder που υποδύθηκε τον Damon μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη με τον Andy Cohen και έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε κι άλλη σεζόν Vampire Diaries.

Η απάντησή του δεν πρόκειται να σε ενθουσιάσει, αλλά μπορείς να τη δεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved