Κανείς δεν περίμενε την αποκάλυψη της Gal Gadot για τη Wonder Woman

Ευτυχώς τελικά η δήλωσή της δε συνέβη ποτέ.

Η Wonder Woman είναι ένας εικονικός χαρακτήρας. Ήδη από τα κόμικς και πολύ πριν φτάσει στη μεγάλη οθόνη από την Gal Gadot. Όταν πέφτουμε σε μία τέτοια περίπτωση, ξέρουμε ότι το έργο του ηθοποιού είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί οι φανς έχουν ήδη δημιουργήσει προσδοκίες στο μυαλό τους.

Τελικά, το 2017 απέδειξε ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ρόλο. Είναι ταλαντούχα, εντυπωσιακή από κάθε άποψη και δυναμική. Ό,τι χρειαζόταν δηλαδή η Diana για να αποδώσει όλο αυτό το εκρηκτικό της ταπεραμέντο.

Πλέον, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλη στον ρόλο της Wonder Woman και όχι μόνο αυτό. Δεν μπορούμε να φανταστούμε το Hollywood χωρίς την Gadot.

Μία ανάρτηση, όμως, που έκανε πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραλίγο να μη βρισκόταν στον κόσμο του κινηματογράφου για πολύ. Παραλίγο να τα παρατήσει όλα και να μην είναι η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στις μεγαλύτερες παραγωγές του κινηματογράφου.




Το post για το οποίο μιλάμε συνοδεύτηκε, μάλιστα, από μία καταπληκτική φωτογραφία που μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει την εξωτική ομορφιά της ηθοποιού.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τόσο τη φωτογραφία όσο και το κείμενο που τη συνόδευσε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved