Danny Griffin: Ξέρεις ποιος είναι ο κούκλος της σειράς «Fate: The Winx Saga»;

Σίγουρα θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Μια από τις σειρές που έχει συναρπάσει και καθηλώσει τους χρήστες της πλατφόρμας του Netflix είναι η νέα σειρά «Fate: The Winx Saga». Βρίσκεται στο Top 10 των επιλογών και ναι, είμαστε σίγουρες πως την έχεις δει. Αν και με λίγα επεισόδια, η πρεμιέρα της ήταν πολλά υποσχόμενη και μάλιστα γίνεται λόγος για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν στην αρχή του 2022. Αλήθεια, έχεις γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της σειράς;



Ένας από τους ηθοποιούς που έχει αγαπηθεί από το κοινό είναι ο Sky (aka Danny Griffin), ο οποίος έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές, όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και για τη γοητεία του. Αν μας ρωτάς, είναι όντως κούκλος και θα δίναμε τα πάντα να τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Ο 23χρονος Danny έγινε ευρέως γνωστός από την εμφάνισή του στη σειρά «Fate: The Winx Saga» ωστόσο έχει δουλέψει σε πολλά άλλα projects στο παρελθόν. Γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1997 και ναι, είναι Καρκίνος στο ζώδιο. Είναι από τη Βρετανία αλλά έχει μετακομίσει πρόσφατα στο Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο Danny επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές μια εκ των οποίων το «Get Even». Πρόκειται για ένα εφηβικό θρίλερ μιας σεζόν το οποίο αν και προβλήθηκε στο BBC iPlayer έπαιξε και στο Netflix.

Εκτός από ηθοποιός ο Danny είναι και μοντέλο. Δεν μας φαίνεται παράξενο! Μιας και είναι ένας κούκλος με αψεγάδιαστο κορμί, είναι και μοντέλο στο IMG Models. Λοιπόν, φαίνεται πως είναι από τους… ακριβοπληρωμένους αφού σύμφωνα με το popbuzz η καθαρή αξία των εσόδων του ανέρχεται στα 100.000 δολάρια.

Και τέλος σου έχουμε την πιο χρήσιμη πληροφορία! Στο instagram θα τον βρεις με το όνομα «@danny_griffin_» ωστόσο ο λογαριασμός του στο Tik-Tok είναι ιδιωτικός. Από τη ροή του στα social media φαίνεται πως δεν έχει κάποια σχέση αυτό το διάστημα και ναι, είναι single!

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved