Ο Tom Holland μιλάει για τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ένα πολύ κομβικό σημείο στην καριέρα του.

Ο Tom Holland είναι ένας ηθοποιός που κατάφερε να κερδίσει κατευθείαν το κοινό ήδη από τα πρώτα του βήματα. Σίγουρα το κομμάτι της υποκριτικής έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, ωστόσο, το κυριότερο στοιχείο που έχει κερδίσει το κοινό είναι η πολύ ευχάριστη και γλυκιά του προσωπικότητα.

Αν θυμηθούμε την πρώτη ταινία Spider-Man στην οποία τον είχαμε δει να παίζει στο πλευρό της Zendaya, δεν ήταν τυχαίο που η χημεία τους ήταν εκπληκτική. Γιατί μιλάμε για δύο πολύ ικανά και συμπαθητικά παιδιά που βρήκαν ο ένας τον άλλον, σε φιλικό επίπεδο.

Ο Holland έδωσε συνέντευξη στο Backstage, αποκαλύπτοντας ότι, μετά τον Robert Downey Jr., η επιρροή της Zendaya ήταν καθοριστική στην καριέρα και στη ζωή του.




«Ο δεύτερος άνθρωπος κατά πάσα πιθανότητα είναι η Zendaya. Όταν αρχίσαμε να γυρίζουμε την πρώτη ταινία (Spider-Man), εκείνη, ο Jacob (Batalon) κι εγώ γίναμε όλοι φίλοι. Ήταν τόσο βοηθητική στη διαδικασία της αλλαγής της ζωής μου, γιατί δεν είναι μόνο ότι κάνεις μεγάλες ταινίες και ότι ταξιδεύεις στον κόσμο, αλλά όλοι αρχίζουν να ξέρουν ποιος είσαι. Και πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά. Έχεις μία ευθύνη του να στηρίξεις αυτήν την ιδέα του να είσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά. Και είναι η καλύτερη σε αυτό. Ήταν τόσο δυνατό να έχω κάποιον σαν εκείνη στη γωνία μου, να με βοηθάει να αναπτυχθώ μέσα από αυτήν τη διαδικασία. Και, ναι, έχω κάνει λάθη. Έχω περάσει από μία φάση, στην οποία σιχαινόμουν να βγάζω φωτογραφίες και σκεφτόμουν ‘Όχι, όχι, όχι, αφήστε με ήσυχο!’. Εκείνη πραγματικά με δίδαξε, μού έλεγε ‘Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα σε στρεσάρει περισσότερο από το να πεις ναι και να είσαι ευγενικός με αυτό’. Είχε τόσο δίκιο. Έκανε όλη τη διαδικασία τόσο πιο ωραία. Το να την έχω ως φίλη είναι τόσο πολύτιμο στην επιτυχία και στην ευτυχία της καριέρας και της ζωής μου»

Δες περισσότερες φωτογραφίες του Holland και της Zendaya στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved