Φαντάζεσαι πώς πήγε το πρώτο ραντεβού της Billie Eilish; Ήταν σκέτη τραγωδία

Εσύ θυμάσαι το πρώτο… αποτυχημένο σου ραντεβού;

Όλοι έχουμε περάσει από κάποια… αποτυχημένα ραντεβού τα οποία τότε φαίνονταν τραγικά, ωστόσο σήμερα όσο τα σκέφτεσαι, μοιάζουν περισσότερο με σκηνή από κωμική ταινία παρά με ταινία τρόμου! Όταν τα πρώτα χτυποκάρδια γίνονται αντιληπτά, ξέρεις πολύ καλά, πως τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με το crush σου ή ακόμη όταν βγαίνετε το πρώτο σας ραντεβού.

Είναι αλήθεια πως ακόμη και οι αγαπημένοι σου επιτυχημένοι celebs, που τόσο λατρεύεις, είχαν τραγικές εμπειρίες από το πρώτο τους ραντεβού. Εν τω μεταξύ, δεν είναι εύκολη υπόθεση να τα βγάλεις πέρα με τα συναισθήματά σου! Κι αφού τώρα σιγά- σιγά σου έρχονται στο μυαλό στιγμές τους πρώτου σου ραντεβού να σου πούμε πως οι διάσημοι έχουν μιλήσει πάνοπλες φορές για εκείνη την ημέρα, ακόμη και για το πρώτο τους φιλί.

Αυτή τη φορά, έχουμε την αποκάλυψη της μοναδικής Billie Eilish αλλά και του επιτυχημένου και αρκετά αγαπητού Justin Bieber. Τι κι αν φαντάζεσαι πως τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος στις ζωές των celebs, πρέπει να σου πούμε πως έχουν τα ίδια προβλήματα με εσένα!

Για την ακρίβεια, τα δύο αστέρια της pop μουσικής μίλησαν και όπως αναφέρεται στο TMZ, το πρώτο τους ραντεβού ήταν σκέτη τραγωδία. Η Billie από τη μία έμεινε-κυριολεκτικά- στα κρύα του λουτρού, ενώ ο Justin… τα έκανε μαντάρα!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved