Σταματάνε πάλι τα γυρίσματα διάσημης ταινίας λόγω COVID & δεν απορούμε

Με τόσες αναβολές, κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμη για προβολή.

Με την πανδημία να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, δεν είναι να απορεί κανείς που ο κινηματογράφος και οι παραγωγές του δέχονται συχνές αλλαγές. Άλλωστε, είναι πολύ περιοριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και, ακόμα και με τα μέτρα προστασίας, είναι δύσκολο πολλές φορές να έρθουν όλα εις πέρας.

Πολλές ταινίες έχουν δεχτεί αναβολές. Πολλά είναι τα κρούσματα που έχουν βρεθεί στο cast ή στο συνεργείο. Με τόσους ανθρώπους που τα απαρτίζουν δεν είναι και παράλογο, απλά μαθηματικά.

Από πέρσι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το θέμα του COVID-19, οι περισσότερες παραγωγές, ακόμα κι αυτές που ήταν έτοιμες, δεν έφτασαν στη μεγάλη οθόνη. Πηγαίνουν μονίμως από αναβολή σε αναβολή και απλά περιμένουμε πότε κάποια από αυτές τις ημερομηνίες θα είναι και η τελική.




Μία συγκεκριμένη, από αυτές που περιμένει όλος ο πλανήτης λόγω της ιστορίας, του ήρωα αλλά και των πασίγνωστων ηθοποιών που συμμετέχουν, δέχεται τώρα εκ νέου αναβολή και μας κάνει να απορούμε σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί έτσι όπως πάει η κατάσταση.

«Τα γυρίσματα ενός blockbuster αυτού του βελινεκούς είναι αρκετά δύσκολα χωρίς την απειλή του Covid σε τεράστια κλίμακα. Ενώ αυτό αποδεικνύει ότι o έλεγχος της Warner Bros λειτουργεί, το να έχεις τόσους ανθρώπους μακριά από το σετ για 10 μέρες είναι ένας πονοκέφαλος που θα μπορούσε να μην έχει το στούντιο, ειδικά όταν βασίζονται στην ομάδα των stunts για να παραδώσουν τις πιο εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια ταινία μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved