Justin Bieber: Πρέπει να δεις το «διαστημικό» αυτοκίνητο των 330.000 δολαρίων

Έχουμε δει κι άλλα εντυπωσιακά οχήματα, αλλά αυτό το βίντεο απογειώνει την κατηγορία.

Το ότι ο Justin Bieber έχει οικονομική άνεση προφανώς το ξέρουμε. Το ότι του αρέσει να τη χρησιμοποιεί για να αποκτάει πολυτελή πράγματα επίσης είναι κάτι που πλέον δε μας προξενεί καμία εντύπωση. Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί λογικά μετράνε πολλά ψηφία, τα οποία χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις ανάγκες και τα γούστα του ίδιου και της συζύγου του.

Είναι πολλές οι φορές που έχουμε γίνει μάρτυρες απίστευτων αγορών του ζευγαριού και, απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να σταματήσει προσεχώς. Μέσα στο σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα, είδαμε τον τραγουδιστή να μας παρουσιάζει ένα αδιανόητα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Το εν λόγω όχημα είναι μία custom Rolls Royce που στο τελείωμα μοιάζει περισσότερο με διαστημικό σκάφος. Φυσικά, στην όψη δε λες σε καμία περίπτωση ότι είναι ένα απλό αυτοκίνητο. Άλλωστε, δεν ήταν και ποτέ αυτός ο σκοπός. Μάλλον σε κάνει να αναρωτιέσαι τι περισσότερο θα μας δείξει ο σταρ.

Για την ακρίβεια, είναι λες και αυτό που βλέπεις να δημιουργήθηκε από τη NASA, ωστόσο οι πραγματικοί του creators βρίσκονται στη West Coast Customs. Η, δε, αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται περί τα 330 χιλιάδες δολάρια.

«Η @justinbieber x @westcoastcustoms παρουσιάζει μία Rolls Royce που την ξαναφαντάζονται από την αρχή, που έχει σχεδιαστεί για το μέλλον, αλλά που έχει κατασκευαστεί για το σήμερα», γράφει το λεκτικό δίπλα στο βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/CLfAj-3AJSL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες περισσότερες φωτογραφίες του Justin στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved