Ο Shawn Mendes-επιτέλους- κουρεύτηκε και είναι ένας κούκλος (photo)

Αυτή η στιγμή άργησε να έρθει.

Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους πως η καραντίνα έχει συμβάλει στο να μακρύνεις τα μαλλιά σου, άλλωστε τα κομμωτήρια είναι κλειστά, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν μπορείς να κουρευτείς! Μιας και είσαι κορίτσι αυτό το διάλειμμα μπορεί να σε ευνοεί, στην περίπτωση όμως του Shawn Mendes μάλλον ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Ο διάσημος τραγουδιστής άφηνε τα μαλλιά του να μακρύνουν με αποτέλεσμα πια να μπορεί να τα πιάσει κότσο.

Πρόσφατα μάλιστα η Camila Cabello δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Shawn και φιλώντας τον και στη λεζάντα σχολίασε το look του γράφοντας: «Ο Βαλεντίνος μου έχει αλογοουρά! Χαρούμενη ημέρα ερωτευμένων.»

https://www.instagram.com/p/CLSn-MNpNXX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λοιπόν, ακόμη κι αν αυτό το hair style του Shawn είχε κάτι το γοητευτικό, πρέπει να το ξεχάσεις, αφού αποφάσισε να κουρευτεί και να επιστρέψει στον… παλιό, καλό του εαυτό. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όσο κοντά ή μακριά κι αν είναι τα μαλλιά του για εμάς παραμένει πανέμορφος! Συγνώμη Camila!

Αν και δεν αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά του, οι θαυμαστές έσπευσαν αμέσως να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του στο Twitter.

Πάντως, με το insta story του ο Shawn αποκάλυψε το νέο του κούρεμα και έγραψε: «Αντίο μακριά μαλλιά! @heyannabee είσαι η καλύτερη!»

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved