Θυμάσαι πώς ήταν οι αγαπημένοι σου Tik- Tokers 3 χρόνια πριν; Θα εντυπωσιαστείς!

Τα reactions videos τους είναι το κάτι άλλο!

Μπορεί να έχεις γνωρίσει πρόσφατα τους Tik- Tokers Blake Gray, Bryce Hall και Chase Hudson είναι όμως γεγονός πως έκαναν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Tik-Tok πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, πολλοί από τους διάσημους αστέρες της εφαρμογής αυτής βρίσκονταν στην εφαρμογή musical.ly και τα χορευτικά και μουσικά videos τους ήταν τότε αρκετά επιτυχημένα. Πλέον, θεωρούνται οι influencers του Tik- Tok και μόλις αντέδρασαν στις παλιότερες δημοσιεύσεις τους.

Για να σου δώσουμε να καταλάβεις με λίγα λόγια την ιστορία της εφαρμογής, πριν το Tik- Tok υπήρχε το Musical.ly. Το app αυτό ήταν ευρέως γνωστό για τα lip-synch videos τα οποία ανέβαζαν όλοι οι χρήστες. Τον Αύγουστο του 2018, η εφαρμογή «άλλαξε χέρια» και έγινε Tik- Tok, έτσι, οι διάσημοι… «Musers» έγιναν «Tik- Tokers».

Λοιπόν, όλοι μας έχουμε αλλάξει σε βάθος χρόνου και όταν έχεις υλικό από δημοσιεύσεις του παρελθόντος, μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα αυτού. Οι αγαπημένοι σου Tik- Tokers βρήκαν τα παλαιότερα videos τους και είναι σχεδόν… αγνώριστη. Ας μη σχολιάσουμε βέβαια το πόσο αστεία ήταν η αντίδρασή τους.

Δες παρακάτω τα videos τους και προσπάθησε να μην γελάσεις!

Blake Gray

Ο Bryce Hall αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές την παλιά εκδοχή του Blake και μάλιστα έδειξε το video στον Blake, Η αντίδρασή του; Ξεκαρδιστική!

Φυσικά, δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού σχολίασε και το δικό του παλαιότερου video.

Ο Chase Hudson από την άλλη έκανε ντουέτο με τον νεότερο εαυτό του και είναι… τρομακτική η διαφορά τους.

Εκείνος πάντως που είναι αγνώριστος είναι ο Mark Thomas! Θα τον δεις και θα τρίβεις τα μάτια σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved