Η απάντηση της Kendall σε αμφιλεγόμενο tweet φαν αξίζει τα συγχαρητήριά σου

Ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να απαντήσει.

Σίγουρα, όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashians βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην επικαιρότητα. Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Keeping Up With the Kardashians, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και όλοι ασχολούνταν ακόμα και με το παραμικρό που έκαναν τα κορίτσια.

Όταν λέμε το παραμικρό, όμως, το εννοούμε. Οι φανς έφτασαν σε ένα σημείο να παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια στο ριάλιτι, και όχι μόνο. Οι λογαριασμοί των κοριτσιών αυτών μετρούν εκατομμύρια followers στο Instagram και σε κάθε άλλο προφίλ που διατηρούν.

Πρόσφατα, η Kim, η Kendall και η Kylie έκαναν μία σούπερ σέξι φωτογράφιση για χάρη της νέας συλλογής ρούχων της πρώτης και φωτογραφήθηκαν με μικροσκοπικά εσώρουχα που άφησαν άφωνο το κοινό. Σίγουρα το έχουμε συνηθίσει από τις Kardashians, αλλά μερικές φορές όπως αυτή ξεπερνάνε τον εαυτό τους.




Μία χρήστης, όμως, βλέποντας το θέαμα, εντυπωσιάστηκε τόσο που έφτασε να κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο tweet. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσει να συμβαίνει, όμως, τώρα, η Kendall είπε να δώσει τη δική της απάντηση για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να εμπνεύσει περισσότερο τον κόσμο σχετικά με το πώς πρέπει να βλέπει τα πράγματα.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις τόσο τις φωτογραφίες των Kardashians όσο και την απάντηση της Kendall στο εν λόγω σχόλιο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved