Μπορείς να καταλάβεις ποια πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι;

Είναι όντως αγνώριστη!

Πολλές είναι οι φωτογραφίες από το παρελθόν που μας έχουν γεμίσει με ερωτηματικά, ωστόσο η σημερινή είναι το κάτι άλλο! Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και πράγματι είναι αγνώριστη!

Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό κορίτσι που φαίνεται στη φωτογραφία αφού πια είναι 35 ετών. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε το 2004 και έκτοτε με σταθερά βήματα έφτασε να είναι η καθιερωμένη πρωινή παρέα πολλών τηλεθεατών.

Εκτός από τις εκπομπές στις οποίες έχει εμφανιστεί ως δημοσιογράφος και στην πορεία του χρόνου σαν κεντρική παρουσιάστρια, έχει υπάρξει και το πρόσωπο των music video σε κομμάτια που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία.

Την είδαμε στο music video του «Θεός» του αγαπημένου Νίνο το 2010 αλλά και στο «Μπλέξιμο» των The Gatsbies. Το πιο πρόσφατο music video στο οποίο την είδαμε ήταν του «Κάτσε Καλά» από τον καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη.

Σίγουρα η εικόνα της σου διαφεύγει, άλλωστε το μικρό κοριτσάκι δεν της μοιάζει καθόλου αφού είναι κάποια χρόνια πριν. Στη φωτογραφία είναι με τη μητέρα της. Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε μπες στη gallery και ανακάλυψέ το μόνη σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved