Cardi B: Είναι η πρώτη γυναίκα rapper που «σπάει» αυτό το ρεκόρ

Επιτέλους, οι fans της δικαιώθηκαν!

Το Νο1 γυναικείο όνομα της ραπ μουσικής βιομηχανίας επιτέλους δικαιώνεται και μάλιστα οι θαυμαστές της δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι! Η Cardi B διακρίθηκε με το νέο της κομμάτι και έχει κατακτήσει τα charts, ωστόσο αυτό είναι μόνο η αρχή για εκείνη.

Το νέο track της με τίτλο «Up» χτυπάει κάθε τραγούδι που βρίσκεται στο Hot Bill & Hip-Hop του Billboard αφού κατακτά την πρώτη θέση στη λίστα. Το κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου, κατέγραψε 31,2 εκατομμύρια streams στις ΗΠΑ μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το MRC Data. Επίσης, καταγράφει 8,7 εκατομμύρια εμφανίσεις κοινού στην πρώτη εβδομάδα πλήρους παρακολούθησης, η οποία ολοκληρώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου.



Με το «Up», η Cardi B «προσγειώθηκε» στο Νο 1 του Hot R & B / Hip-Hop, μετά το «WAP» με την Megan Thee Stallion, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο και παρέμεινε στη θέση αυτή για 10 εβδομάδες, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard.

https://www.instagram.com/p/CLX5ZJUg4H8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι διακρίσεις αυτές για το «UP» και το «WAP» κάνουν την Cardi B την πρώτη καλλιτέχνιδα που φτάνει με δύο της κομμάτια στο Νο1 των chart μετά τον Drake, του οποίου οι θέσεις προήλθαν από το «Work» με τη Rihanna και το δικό του single «Summer Sixteen» το 2016.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved