Bella Hadid: Οι σπάνιες φωτογραφίες της με μαγιό ξεπέρασαν τo 1 εκ. likes

Κι όμως, είναι to hot to handle!

Η Bella Hadid μόλις έκανε την πιο hot δημοσίευση στο Instagram και πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι όντως πανέμορφη. Βέβαια, οι θαυμαστές εκτός από το να σχολιάσουν το πόσο γλυκιά είναι, σχολίασαν και το πόσο sexy φαίνεται φορώντας αυτό το λευκό μπικίνι. Μόλις θα τη δεις θα καταλάβεις!

Με μια σειρά φωτογραφιών αλλά και video η Bella έκανε ένα throwback στο χρόνο, με φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί, από τις διακοπές της τον Οκτώβριο. Το κορίτσι μας είχε γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της σε μια παραλία με φίλες της και μάλιστα θέλει να γυρίσει σε εκείνη την τοποθεσία ASAP.

https://www.instagram.com/p/CGsi6cjgiDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σου πούμε πως δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε στο προφίλ της Bella φωτογραφίες με μαγιό, ακόμη και με εσώρουχα. Είναι μια από τις πιο hot γυναίκες της δημοσιότητας, πόσο μάλλον των social media, ωστόσο σε αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε θα δεις και τις δύο πλευρές της, τη γλυκιά αλλά και τη sexy Bella η οποία διασκεδάζει με τις κολλητές της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Φορά ένα υπέροχο λευκό μπικίνι και ένα παρεό σε μπλε αποχρώσεις. Τα μαλλιά της είναι βρεγμένα και κυματίζουν καθώς προσπαθεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό στο οποίο βρίσκονται όλες της οι φίλες.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved