Γνωστή σταρ ανατριχιάζει: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και μία καρδιακή προσβολή»

Οι δηλώσεις της προβλημάτισαν τους φανς.

Ξέρουμε τη μάχη της τραγουδίστριας με τις εξαρτήσεις. Η σταρ, άλλωστε, ποτέ δε θέλησε να το κρύψει. Ήθελε να το μοιραστεί με το κοινό της και για να μη νιώθει ότι κρατάει μυστικά αλλά και για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με ένα πρόβλημα που πολύς κόσμος αντιμετωπίζει.

Το 2018, συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της. Η υπερβολική δόση την έστειλε στο νοσοκομείο. Και, όταν μάθαμε τι ακριβώς συνέβη, η ανησυχία ήταν φανερή, καθώς η σταρ έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Όσες φορές έκτοτε έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο πολύ σοβαρό και σημαντικό κομμάτι της ζωής της, έχει συγκινήσει το κοινό. Με τον αγώνα της και την ψυχική της δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού.

Τώρα, κυκλοφόρησε το τρέιλερ για ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή της, στο οποίο η τραγουδίστρια αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν κατά την τρομακτική της εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι όσο και να φανταζόμασταν τη δυσκολία της κατάστασης, αυτές οι δηλώσεις μάς ανατρίχιασαν.

Μπαίνοντας στην παρακάτω gallery, θα δεις ακριβώς ποια είναι η εν λόγω τραγουδίστρια και τι ακριβώς είπε για όλα όσα πέρασε εκείνη την περίοδο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved