Διάσημος Tik-Toker αρραβωνιάζεται και έχουμε αποδείξεις (photos)

Βρήκαμε το δαχτυλίδι!

Ολοένα και περισσότεροι celebs κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και δεν είναι λίγες οι φορές που η είδηση αυτή έρχεται από τους ίδιους έπειτα από δημοσιεύσεις τους στα social media. Για ακόμη μια φορά έπεσε στην αντίληψή μας πως ένας διάσημος Tik- Toker είναι σε σχέση και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να διοργανώνει το γάμο του. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους αφού μόλις βρήκαμε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στο Instagram.

Εάν είσαι fan του Tik-Tok, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει ξανά το όνομα… Thomas Petrou. Όχι μόνο είναι διάσημος στην πλατφόρμα, αλλά είναι επίσης ένας από τους συνιδρυτές του φημισμένου «Hype House».

Ο Thomas προφανώς έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, η οποία είναι μέλος του «Hype House», Mia Hayward, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το αστέρι του TikTok δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη Mia και στην τελευταία οι fans παρατήρησαν ένα… λαμπερό μονόπετρο. Εν τω μεταξύ, οι φανατικοί θαυμαστές, έφτασαν την έρευνα σε άλλο level, αφού βρήκαν το προφίλ του κοσμηματοπωλείου «Jay Kay Jewelers» στο Instagram και ανακάλυψαν ένα insta storie με το δαχτυλίδι και τα ονόματά τους.

Δεν είναι ακόμη σίγουρο το πότε θα γίνει ο γάμος τους, ωστόσο οι φωτογραφίες τους στα social media φανερώνουν πως η σχέση τους είναι σε καλό δρόμο. Πάντως, είναι γεγονός πως δεν αποκαλύπτουν τα πάντα στους διαδικτυακούς τους φίλους, άλλωστε ήταν μαζί πολύ καιρό πριν το αποκαλύψουν. Τον Ιούνιο, όπως αναφέρεται στο seventeen, ο Thomas είχε ερωτηθεί αν είναι σε σχέση οι δυο τους και εκείνος το είχε αρνηθεί.



Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved