Αγνώριστη η Emma Stone στον ρόλο της Cruella De Vil

Η αλλαγή της ηθοποιού για τη νέα της ταινία είναι μεγάλη.

Τα τελευταία χρόνια, η Disney είναι στη φάση που φέρνει ξανά στο προσκήνιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Όχι, όμως, με την ίδια μορφή στην οποία κυκλοφόρησαν την πρώτη φορά που έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά σε μία διαφορετική και πιο μοντέρνα: το live-action.

Ουσιαστικά, αυτό που γίνεται είναι οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε ως μορφές σκιτσαρίσματος να βρίσκουν τον άνθρωπο που μπορεί να τις αποτυπώσει με σάρκα και οστά και να μπορούν απλά να απογειωθούν και να απογειώσουν και όλο το story τους.

Μετά την Πεντάμορφη, τη Mulan και όλες τις άλλες ταινίες του είδους, το τελευταίο διάστημα συζητείται η νέα άφιξη που θα φέρει την Cruella de Vil από τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας στη μεγάλη οθόνη. Το μεγάλο έργο έχει αναλάβει η Emma Stone, μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλούς της ρόλους, όπως στην ταινία La La Land.




Ένα νέο poster από την ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα έδειξε στο κοινό πώς είναι η Stone στον ρόλο της Cruella και η μεταμόρφωσή της είναι απλά εντυπωσιακή. Η ηθοποιός δε μοιάζει σε τίποτα με τον πραγματικό υπό άλλες συνθήκες εαυτό.

Τώρα, ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο να φτάσει η ταινία στην κυκλοφορία της, γιατί τα πρώτα δείγματα είναι απλά εξαιρετικά.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία με το look της Cruella.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved