Μαίρη Συνατσάκη: Υποδέχτηκε το χιόνι με μαγιό και δημοσίευσε την πιο cool photo

Πανέμορφη και κυρίως… επίκαιρη!

Ποιος θα περίμενε να δει τόσο χιόνι στο κέντρο της Αθήνας; Σχεδόν κάθε χρήστης του Instagram τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει τουλάχιστον από μια φωτογραφία ή ένα video με το χιονισμένο τοπίο. Τα καιρικά φαινόμενα και το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Μήδεια» σάρωσε πολλές περιοχές της Ελλάδας και καταλαβαίνεις πως όσοι λατρεύουν το χιόνι, έσπευσαν να δημοσιεύουν στα social φωτογραφικό υλικό.

Μέσα σε όλους τους φίλους και τους γνωστούς σου που βγήκαν έξω για χιονοπόλεμο, βρίσκονται και οι διάσημοι αστέρες, οι οποίοι έκαναν τα insta stories τους από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους αλλά και δημοσίευσαν στα προφίλ τους επίκαιρες φωτογραφίες.

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν μια από εκείνες που έβγαλαν το video τους και υποδέχτηκαν τον χιονιά στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ, να σου πούμε πως δεν άντεξε να μείνει σιωπηλή, αφού όπως έγραψε χιόνισε και στην περιοχή της. Να σου υπενθυμίσουμε επίσης πως πρόσφατα μετακόμισε στο νέο της σπίτι και ναι, η θέα από το χιονισμένο μπαλκόνι της, είναι υπέροχη.



Εκτός από το insta story της η Mairiboo έκανε και μια σταθερή δημοσίευση στο προφίλ της στο instagram. Είναι πανέμορφη και άκρως… επίκαιρη, ακόμη κι αν φοράει μαγιό. Ναι, σωστά η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε στα social media τη χιονόπτωση με μαγιό.



Δες στη gallery τη φωτογραφία της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved