Kaia Gerber: Η σπάνια φωτογραφία της με το αγόρι της Jacob Elordi

Έχουν πάει τη σχέση τους σε άλλο level!

Ακόμη ένα ζευγάρι έχει ξεπροβάλει στα social media και δεν είναι άλλο από την Kaia Gerber και τον Jacob Elordi. Οι διάσημοι αστέρες αν και κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους πλέον δεν φοβούνται να δείξουν στα social media τον έρωτά τους.

Οι δύο τους είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο και μάλιστα το love- story τους έγινε γνωστό από μια αποκλειστική πηγή του Αμερικάνικου People. Οι μήνες έχουν πια περάσει και αφού μετρούν περίπου πέντε μήνες σαν ζευγάρι, ζουν μαζί στο Malibu και πρέπει να σου πούμε πως οι γονείς της Κaia τον έχουν γνωρίσει και τον συμπαθούν ιδιαίτερα.



Αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πως οι παπαράτσι τους είδαν πρώτη φορά να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο εστιατόριο Nobu Malibu και έκτοτε ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να περπατούν χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη. Αφού τον Οκτώβριο έκαναν την επίσημη είσοδό τους στα social media, καταλαβαίνεις πως πλέον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε στα insta stories της σειρά φωτογραφιών με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, εκείνο όμως που κανένας follower δεν περίμενε να δει ήταν η σπάνια φωτογραφία τους.

Δες στο παρακάτω video περισσότερα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved