Kendall Jenner: Μόλις ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το αγόρι της (photo)

Η σπάνια φωτογραφία τους.

Κατά διαστήματα το πανέμορφο μοντέλο Kendall Jenner, έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες με το αγόρι της, τον Devin Booker και πράγματι πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι αρκετά ταιριαστοί. Οι δύο τους ζουν το απόλυτο love- story και μάλιστα μόλις δημοσίευσαν μια σπάνια φωτογραφία τους με την οποία δείχνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο ερωτευμένοι είναι.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καταλαβαίνεις πως ήταν μαζί και γιόρτασαν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι δημοσίευσε σπάνιο υλικό στο Instagram, με μια φωτογραφία στο προφίλ της Kendall Jenner η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου και, αντίστοιχα ένα γλυκό video στο προφίλ του Devin.



Οι fans είδαν την Kendall να παίζει με το κατοικίδιο του Devin στην αυλή του, όσο για τη φωτογραφία της Kendall, θα τους δεις αγκαλιά στην πιο τρυφερή στιγμή τους. Με ένα insta story, η Kendall απέδειξε- και με το παραπάνω- πως ο Devin είναι ο έρωτας της ζωής της και θα τους δεις να αγκαλιάζονται.

Το μοντέλο είναι ξαπλωμένο στον πάγκο της κουζίνας και ο αγαπημένος της κρύβεται στην αγκαλιά της. Αν και ο Devin κρύβει κατά κάποιον τρόπο το πρόσωπό του, εκείνη έκανε mention το όνομά του και μάλιστα με ένα emoji καρδιάς άφησε να εννοηθεί πως είναι τρελά ερωτευμένη!

Δες τη σπάνια φωτογραφία τους στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved