Ο Chris Evans δεν έχει καμία σχέση με τον Captain America στη νέα ταινία

Γνωρίσαμε τον πολύ καλό, μάλλον τώρα θα γνωρίσουμε τον κακό.

O Chris Evans είναι ένας ηθοποιός που όλοι έχουμε λατρέψει. Βρίσκεται πολλά χρόνια στο Hollywood, ωστόσο μέσω της ενσωμάτωσής του στο δυναμικό της Marvel τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Ο Evans έγινε ήρωας, όχι μόνο στη μεγάλη οθόνη, αλλά για τους θεατές που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσαν να φανταστούν τις ταινίες της εταιρείας χωρίς εκείνον.

Φυσικά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με το τέλος του Endgame, ο Captain δε θα εμφανιστεί ξανά στο universe, τουλάχιστον όχι με τον Evans στα ηνία. Μπορεί ο Falcon να βρεθεί να γεμίζει τα παπούτσια του, αλλά, μέχρι τότε, έχουμε άλλα γεγονότα στα οποία θα εστιάσουμε.




Αναμενόμενα, ο Chris Evans έχει πια μεγάλη ζήτηση. Εξ ου και ετοιμάζει τη νέα του ταινία αυτό το διάστημα. Λογικά ο ρόλος του Steve Rogers έχει κάνει τον κύκλο του -εκτός κι αν έχουμε κάποιο flashback- οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για άλλες ταινίες.

Τα νέα των ημερών θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε νέο πρότζεκτ. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο podcast Lights, Camera, Barstool, οι Russo Brothers, που βρίσκονται πίσω από αρκετές ταινίες της Marvel, μίλησαν σχετικά με αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Joe Russo αποκάλυψε κάτι πολύ ιδιαίτερο αναφορικά με τον χαρακτήρα του και θα το δεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved