Noah Beck- Dixie D’ Amelio: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους θα σε ενθουσιάσει

Η εξομολόγησή τους είναι ό,τι πιο cute θα ακούσεις σήμερα.

Δεν είναι πια μυστικό πως τα δύο αστέρια του Tik- Tok είναι ζευγάρι, δεν το κρύβουν άλλωστε. Περνούν υπέροχα μαζί και τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες τους και videos τους. Αν και στην αρχή της σχέσης τους δεν ομολογούσαν στις κάμερες το ειδύλλιο που υπήρχε ανάμεσά τους, πλέον όχι μόνο το «βροντοφωνάζουν», αλλά αποκαλύπτουν και διάφορα προσωπικά τους θέματα.

Σε πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση η Dixie D’Amelio και o Noah Beck μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους και όχι μόνο φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, μάθαμε και πού έδωσαν το πρώτο τους φιλί αλλά και ποιος έκανε το βήμα για το πρώτο ραντεβού. Όχι, δεν είναι όλα δεδομένα, οι απαντήσεις τους θα σε ενθουσιάσουν.

Οι δύο influencers του Tik-Tok εμφανίστηκαν αποκλειστικά για χάρη ενός παιχνιδιού στο «AwesomenessTV's Noah Beck Tries Things» και απάντησαν σε κάθε ερώτηση. Μπροστά τους είχαν έναν τροχό και κάθε φορά που τον γυρνούσαν έπρεπε να απαντήσουν σε μια από τις ερωτήσεις που βρίσκονταν κάτω από το βελάκι. Εν τω μεταξύ το «AwesomenessTV's Noah Beck Tries Things» πρόκειται για μια σειρά έξι επεισοδίων στην οποίο ο Noah θα συναντά φίλους και θα κάνουν από DIY κατασκευές, μέχρι και αστεία παιχνίδια.

Και για να γυρίσουμε στα δικά μας, εσύ αλήθεια θυμάσαι το πρώτο σου ραντεβού; Η Dixie το θυμάται και για καλή του τύχη, το θυμάται και ο Noah! Έδωσαν ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις κάτι φυσικά που είναι πολύ καλό και βεβαίως μάθαμε πού έδωσαν το πρώτο τους φιλί αλλά και ποιος ζήτησε το πρώτο ραντεβού.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved