Η αποκάλυψη της Hailey Bieber θα σε βάλει σε υποψίες για το αυτονόητο

Μήπως η οικογένειά της με τον Justin πρόκειται να μεγαλώσει;

Όσο και να εναντιώνονταν οι φας του Jelena -Justin + Selena-, η Hailey Bieber αποδεικνύεται μέχρι στιγμής πολύ σταθερή αξία στη ζωή του τραγουδιστή. Τα δυο παιδιά ζουν παντρεμένα και πιο ερωτευμένα από ποτέ και η καραντίνα φαίνεται να τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν.

Θα μας πεις «ναι, αλλά πολλά celeb ζευγάρια προβάλλουν και λίγο πιο έντονα την προσωπική τους ζωή για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού». Η απάντηση μάς βρίσκει σύμφωνες, ωστόσο, εδώ δε φαίνεται να μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση.




Το ζευγάρι δείχνει να περνάει υπέροχα. Μία ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι αρκετή για να το επιβεβαιώσει. Τα πράγματα, όμως, το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να είναι ακόμα πιο ύποπτα.

Πριν μερικές μέρες, ο Justin έκανε μία σειρά από stories μέσα από το σπίτι τους και συγκεκριμένα από το σαλόνι, το οποίο ήταν γεμάτο αρκουδάκια κάθε μεγέθους. Το μυαλό μας, λοιπόν, πήγε στο προφανές. Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος; Μήπως ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς γιατί η Hailey είναι έγκυος;

Αυτό, φυσικά, ήταν μία εικασία, όμως, η πρόσφατη αποκάλυψη της Hailey την ενίσχυσε πάρα, μα πάρα πολύ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις τι συνέβη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved