Billie Eilish: Fans βρήκαν video της στο οποίο χορεύει και έχουμε πάθει σοκ

H Billie δεν φημίζεται για τις χορευτικές της ικανότητες, εδώ όμως τα «σπάει».

Μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες που έχουν κερδίσει την εύνοια του κοινού είναι η Billie Eilish. Το ταλέντο της είναι αξιοζήλευτο και οι διακρίσεις της επίσης αμέτρητες. Η καριέρα της ξεκίνησε κάπως τυχαία, αφού όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, η καθηγήτρια χορού ζήτησε από εκείνη και τον αδερφό της να γράψουν ένα κομμάτι για να κάνουν τη χορογραφία. Αυτό το τραγούδι ήταν το «Ocean Eyes».



Τα χρόνια πέρασαν αρκετά γρήγορα και πλέον η Billie είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία η οποία μάλιστα και κατακτά με κάθε της νέο τραγούδι τα charts.

Αν και το ταλέντο της είναι τεράστιο στη μουσική, σπάνια έχουμε δει τη μικρή Billie να χορεύει στη σκηνή. Όχι, δεν μιλάμε για αυτές τις… χορευτικές κινήσεις που έκανε σε κάθε της show, όπως ας πούμε στο music video του «Bad Guy», προκαλώντας έναν παροξυσμό στους φανατικούς της θαυμαστές, αναφερόμαστε σε κλασικές αλλά και σύγχρονες χορευτικές φιγούρες.

Λοιπόν, πριν γίνει ευρέως γνωστή στο χώρο της μουσικής η Billie ασχολούνταν με τον χορό και μάλιστα ήταν αρκετά καλή σε αυτό. Όπως φαίνεται είχε ταλέντο στο σύγχρονο χορό, ωστόσο αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω ενός τραυματισμού της. Οι fans της πια έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους ένα… προφίλ της Billie, ένα προφίλ μιας καλλιτέχνιδας που δεν χορεύει στη σκηνή. Κι όμως, αν τη δεις να χορεύει θα ενθουσιαστείς.



Στην πλατφόρμα του YouTube οι θαυμαστές της έχουν δημοσιεύσει διάφορα videos της από το παρελθόν στα οποία χορεύει και θα ξαφνιαστείς και εσύ μαζί με εμάς με το πόσο καλή ήταν σε αυτό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved