Justin & Hailey Bieber: Οι υπέροχες photos από τον γάμο που δεν είχες δει

Η νύφη σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Justin και η Hailey Bieber είναι πια το ζευγάρι που όλοι ξέρουν, ακόμα και να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με τις εξελίξεις της showbiz. Δεν είναι και παράλογο, άλλωστε. Εκείνος είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές με τεράστιο fan base και εκείνη είναι ένα πολύ διάσημο και hot μοντέλο που όλοι θαυμάζουν.

Το 2018, ο τραγουδιστής ζήτησε από τη Hailey να τον παντρευτεί την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες. Όταν έφτασε κάτω, την περίμενε με το δαχτυλίδι και εκείνη έτρεμε. Από το 2016, μια ήταν μαζί μια δεν ήταν και το γεγονός της επισημοποίησης της σχέσης τους συγκίνησε και τους δύο, αφού κατάλαβαν πόσο αγαπάνε ο ένας τον άλλον.

Έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε μαζί με μερικούς φίλους και οικογενειακά τους πρόσωπα και, έκτοτε, δεν υπάρχει στιγμή που να τους έχουμε δει και να αμφιβάλλουμε για τα συναισθήματά τους.




Σε κάθε περίπτωση, η μέρα του γάμου τους φάνηκε πολύ όμορφη μέσα από τις φωτογραφίες που είδαμε. Εκείνη φορούσε ένα υπέροχο νυφικό που αγκάλιαζε το σώμα της, είχε τραβηγμένα τα μαλλιά της πίσω για να αναδεικνύεται το μπούστο και ένα μακρύ πέπλο που στο τελείωμα έγραφε «Till Death Do US Part» δηλαδή «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» (σ.σ. Λίγο υπερβολικό το τελευταίο, αν μας ρωτάς, αλλά ναι).

Σιγά – σιγά, λοιπόν, άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες από τον γάμο τους που εντυπωσίασαν το κοινό και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις δει αυτές που βρίσκονται στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CK6wwFuLBpI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved