Cardi B: Άφησε την κόρη της να τη βάψει και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν!

Όλα τα μικρά κορίτσια έχουν μια αγάπη στα καλλυντικά, στη ρουτίνα ομορφιάς και την περιποίηση. Η γνωστή ράπερ Cardi B, δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο video με τη μικρή της κόρη, Kulture στο οποίο την αφήνει να επιμεληθεί το make-up της και το Instagram ενθουσιάστηκε πραγματικά!

Η μόλις 2 χρονών κόρη της Cardi B, Kulture Kiari Cephus, αποφάσισε να αναλάβει το make- up της μαμάς της και όπως θα δεις στο παρακάτω video, οι δεξιότητές της είναι αναμφισβήτητα αξιοζήλευτες. Βέβαια να σου πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρά της. Στο παρελθόν έχουμε ξαναδεί παρόμοια videos.

Η Cardi B είναι σίγουρα η πιο γλυκιά μαμά και μάλιστα είναι αρκετά ψύχραιμη καθώς το μικρό της αγγελούδι πειραματίζεται στο πρόσωπό της με τις σκιές ματιών και τα κραγιόν της. Τα χρώματα που χρησιμοποίησε η μικρή Kulture ήταν σε αποχρώσεις του ροζ για τα μάτια της μαμάς της, όσο για το κραγιόν που επέλεξε, ήταν μια απόχρωση αρκετά πιο σκούρα.

Στο video θα ακούσεις την Cardi να ρωτά αν είναι όμορφη και φυσικά η ερώτηση αυτή ήταν ρητορική. Το video το οποίο ανέβασε η καλλιτέχνιδα στα insta stories της έκανε θραύση στο Instagram χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους απεριόριστο γέλιο με το αποτέλεσμα οι fans της να πάρουν το video αυτό και να το δημοσιεύσουν στο fan page που έχουν δημιουργήσει για την αγαπημένη τους Cardi.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved