Ο Justin Bieber έκανε τα πιο inspirational stories και πρέπει να τα δεις

Λίγη έμπνευση από τον τραγουδιστή.

Ο Justin Bieber έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της showbiz πολλά χρόνια τώρα. Από τα πρώτα του βήμα, τότε που έκανε covers στο YouTube, μπορούσες να καταλάβεις ότι εκείνο το παιδί είχε πολλά να μας δείξει. Είναι αυτό που μερικοί άνθρωποι απλά εκπέμπουν το star quality που τους ξεχωρίζει ανάμεσα στους celebrities.

Φυσικά, από εκεί και πέρα ακολούθησαν πολλά πράγματα. Ο τραγουδιστής απασχόλησε ιδιαίτερα για την έντονη και εκρηκτική του προσωπικότητα, ενώ, στη συνέχεια, η σχέση του με τη Selena Gomez έγινε το must-talk της λάτρεων της showbiz.

Για την ακρίβεια, ακόμα και μετά τον χωρισμό του συνέχισαν να απασχολούν την επικαιρότητα, με τους φανς να ελπίζουν σε μία επανασύνδεση που δεν ήρθε ποτέ, αφού ο σταρ παντρεύτηκε τη Hailey Baldwin -πλέον Bieber-.




Οι δυο τους φαίνεται να περνάνε υπέροχα. Όποτε ποστάρει ο ένας για τον άλλον, φροντίζει να δείξει τον έρωτά του και το κοινό τους πλέον βλέπει ένα πολύ αγαπημένο celeb couple. Αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες αναρτήσεις που κάνουν.

Ο Justin, ειδικά, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επενδύει στον εαυτό του και μοιράζεται με το κοινό πολλές πιο inspirational στιγμές του. Πρόσφατα, συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει μία σειρά από stories, στα οποία κάνει ακριβώς αυτό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved