Αυτό είναι το 18χρονο μοντέλο που πρέπει να ξέρεις

Είναι νέα, γοητευτική και με πολύ όρεξη για εξαιρετικές φωτογραφίες.

Ο χώρος της μόδας είναι μεγάλος. Πρόκειται για μία βιομηχανία που μεταφράζεται σε εκατομμύρια κέρδη και μία λίστα από ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που καταφέρνουν να αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης του χώρου, ακόμα και χωρίς επίγνωση.

Αν μιλήσουμε για μοντέλα, ειδικά, μπορούμε με ευκολία να αναφέρουμε μερικά αγαπημένα μας ονόματα. Και, αν και πολλά όμορφα κορίτσια έχουν περάσει ανά διαστήματα στο feed μας μέσω των φωτογραφίσεων και των catwalks τους, κάποια έχουν αυτό το κάτι παραπάνω.

Πάρε, για παράδειγμα, την Gigi Hadid. Είναι λες και τη μία ημέρα δεν υπήρχε και την επόμενη όλα τα Μέσα τη φιλοξενούσαν ακόμα και σε πρωτοσέλιδα. Στα βήματά της, τώρα, μάλλον θα ακολουθήσει ένα κορίτσι που έχει γίνει γνωστό μέσω του διάσημου -και εκλιπόντος- μπαμπά του και που αναμένεται να κερδίσει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό.

Ο λόγος για τη Natalia Bryant, τη 18χρονη κόρη του Kobe Bryant που πλέον ανήκει και επίσημα στο IMG models, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του χώρου.

https://www.instagram.com/p/CLDSP4EnjKD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Πάντα μού άρεσε η μόδα, ήδη από όταν ήμουν πολύ μικρή. Έχω μία αγάπη για τη βιομηχανία και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά να μάθω, αλλά νιώθω ότι αυτή είναι μία σπουδαία ευκαιρία για να μάθω και να εκφράσω τον εαυτό μου δημιουργικά», έγραφε το caption της ανάρτησης του IMG Models.

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved