Quiz: Ποια αγαπημένη σου ηθοποιός μπορεί να είναι το κοριτσάκι;

Αυτό δεν θα το βρεις με τίποτα!

Η ηθοποιός η οποία κρύβεται πίσω από αυτή την παιδική φωτογραφία όχι μόνο μετρά αμέτρητες επιτυχίες, είναι και αρκετά αγαπητή από τον κόσμο. Είχε απασχολήσει κάποια περίοδο τα ξένα Μέσα λόγω της σχέσης της με τον συμπρωταγωνιστή της κι αν και το love- story του έμοιαζε ιδανικό, έληξε άδοξα.

Πρόσφατα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια αρκετά τολμηρή φωτογραφία στην οποία πόζαρε με μαγιό στο χιόνι και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με μπικίνι ή με ολόσωμο μαγιό στα social media και πρέπει να παραδεχθούμε πως έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Λοιπόν, η πανέμορφη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές από τις αγαπημένες σου σειρές με πρώτη και κύρια το «High School Musical». Ακολούθησαν ταινίες όπως το «Journey 2» και πρόσφατα το «Bad Boys for Life».

Αυτή τη στιγμή η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «The Princess Switch» και ναι, είναι υπέροχη! Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια πανέμορφη star αναφερόμαστε μπες στη gallery και ανακάλυψέ το!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved