Η «σκληρή» άσκηση γυμναστικής του Chris Hemsworth θα σε αφήσει άφωνη

Ο ηθοποιός είναι πιο fit από ποτέ και δεν είναι καθόλου παράλογο.

Το Hollywood είναι γεμάτο με ηθοποιούς που το κοινό λατρεύει. Η λίστα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά αν καθίσεις και τα αναλογιστείς, κατά πάσα πιθανότητα δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοαναφέρεις. Οι παραγωγές, τόσο σε σχέση με την τηλεόραση, όσο και σε σχέση με τον κινηματογράφο, είναι πολλές και ευτυχώς, αν μας ρωτάς.

Η αγάπη μας για τον κινηματογράφο δεν κρύφτηκε ποτέ. Τώρα, μέσα στην καραντίνα, τη νιώθουμε περισσότερο από ποτέ. Γιατί, όταν αναγκαστικά πρέπει να περάσεις όλη την ημέρα σου στο σπίτι, εκ των πραγμάτων οι επιλογές σου είναι πιο περιορισμένες και εκτιμάς περισσότερα τα όσα έχεις.

Ο Chris Hemsworth, πάντως, έχει επενδύσει σε μία ασχολία που έχει επιλέξει και εκτός lockdown στη ζωή του: τη γυμναστική. Το σώμα του «μιλάει» από μόνο του για το συγκεκριμένο κομμάτι. Η γράμμωση είναι ορατή, ακόμα κι αν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από μακριά.

Δεν είναι να απορούμε, βέβαια, γιατί πρόκειται και για έναν ηθοποιό που αναλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό ταινίες περιπέτειας. Αυτές απαιτούν πολύ καλή φυσική κατάσταση και -εννοείται- το αντίστοιχο image.




Πρόσφατα, όμως, ο κινηματογραφικός Thor ανέβασε άλλο ένα από τα κλασικά βιντεάκια γυμναστικής που κάνει και πρόκειται να σε αφήσει άφωνη, παρά το ότι τον έχεις συνηθίσει. Σωματικό βάρος, ιμάντες και ένας Hemsworth πιο fit από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CLDPKWnp6XT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved