Vanessa Hudgens: Ποζάρει στα χιόνια με… μαγιό και είναι πιο sexy από ποτέ

Εσύ θα τολμούσες να ποζάρεις έτσι στα χιόνια;

Η αγαπημένη σου ηθοποιός Vanessa Hudgens αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «The Princess Switch 3» και έκανε μια βόλτα στα χιόνια. Μάλιστα πόζαρε με έναν παράδοξο τρόπο φορώντας ένα μαύρο-και sexy- ολόσωμο μαγιό. Εσύ αλήθεια θα τολμούσες να ποζάρεις έτσι στα χιόνια;

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως ήταν πολύ χαρούμενη που περνούσε χρόνο στον χιονισμένο προορισμό αντί σε κάποια εξωτική παραλία. Τα γυρίσματα του «The Princess Switch 3» πραγματοποιούνται στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, στο Εδιμβούργο από το Δεκέμβριο του 2020 και στις 8 Φεβρουαρίου το cast οδηγήθηκε στο πανέμορφο κτήμα «Hopetoun House». Η μεγαλοπρεπής ιδιοκτησία ήταν καλυμμένη με χιόνι επομένως δικαιολογείται απόλυτα η… θαρραλέα φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/CLFPv9vgsjN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα η πόζα της αυτή είναι αρκετά τολμηρή αν σκεφτείς ότι η θερμοκρασία την στιγμή εκείνη που τράβηξε τη φωτογραφία ήταν κάτω από το μηδέν, ωστόσο δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι πανέμορφη και αρκετά… sexy!

Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με βαθύ V και πάνω από αυτό ένα μαύρο μπουφάν. Φυσικά η εμφάνισή της απογειώθηκε με μια lime κορδέλα στα μαλλιά της και ασορτί μπότες. Εν τω μεταξύ, όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, την πόζα αυτή εμπνεύστηκε από τη Jasmine Sanders, το πανέμορφο μοντέλο που πόζαρε στο χιόνι με ένα μαύρο μπικίνι.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved