Κρούσμα κορονοϊού στα γυρίσματα γνωστής ταινίας του Hollywood

Άλλη μία παραγωγή που έπρεπε να σταματήσει λόγω της πανδημίας.

Έχεις καθίσει ποτέ να αναλογιστείς πότε ξεκίνησαν όλα; Πότε ήταν εκείνη η στιγμή που, ενώ ήσουν έξω με την παρέα, ξαφνικά έπρεπε να κλειστείς στο σπίτι και να παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο την πανδημία που εκτυλίσσεται στον πλανήτη, κάτι που μέχρι τότε και σε έναν βαθμό έβλεπες μόνο στις ταινίες;

Δύσκολη η ερώτηση και ακόμα πιο δύσκολη η απάντηση. Η αλήθεια είναι πως πια είναι σαν να μας φαίνεται φυσιολογικό το να είμαστε υπό κατάσταση εγκλεισμού. Όσο και να γκρινιάζουμε και να αγανακτούμε. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή που, με το καλό, θα διευθετηθεί το θέμα του κορονοϊού και θα μας πούν «βγείτε έξω», θα μοιάζει περίεργο.

Σε κάθε περίπτωση, η ώρα αυτή δεν έχει έρθει ακόμη. Βρισκόμαστε στη φάση που προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με αυτά που έχουμε. Και μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, το βλέπουμε.
Ο κινηματογράφος έχει μπει και έμπρακτα στη λογική του COVID. Τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη και δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό με μία πανδημία.

Πολλά είναι τα κρούσματα που έχουμε ακούσει ανά διαστήματα στα γυρίσματα διάσημων παραγωγών. Η πιο πρόσφατη θέλει την ταινία «Am I Ok?» με πρωταγωνίστριά της την Dakota Johnson να μπαίνει σε pause λόγω της κατάστασης.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ακριβώς τι συνέβη.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved