Η διασημότερη κοινότητα του Tik-Tok διαλύθηκε και υπάρχει λόγος

Οι φανατικοί θαυμαστές τους έχουν σοκαριστεί.

Η πλατφόρμα του Tik-Tok έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες και μάλιστα οι κοινότητες της εφαρμογές δεν είναι λίγες. Όταν λέμε κοινότητες βέβαια εννοούμε τις ομάδες των Tik-Tokers όπως για παράδειγμα η ομάδα των αγοριών που έμεναν στο ίδιο σπίτι, είχαν κοινές δημοσιεύσεις και τα likes τους αυξάνονταν μέρα με την ημέρα με ραγδαίους ρυθμός.

Το «Sway House» γιόρτασε τον ένα χρόνο από την ίδρυσή του και όλα τα μέλη του έδειξαν πόσο χαρούμενοι είναι που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα. Κάτι χάλασε μάλλον στην πορεία. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, ωστόσο τα αγόρια μίλησαν και αποκάλυψαν τι τελικά συνέβη. Λες να τσακώθηκαν μεταξύ τους; Άντε να το πεις τώρα αυτό στους θαυμαστές τους.

Λοιπόν, ένα μήνα μετά την επέτειο για τον ένα χρόνο, το «Sway House» μοιάζει να είναι παρελθόν και μάλιστα αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Quinton Griggs. Χαρακτηριστικά, σε video του στο Instagram ο Quinton είπε πως δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που είχαν δημιουργήσει. «Είμαστε όλοι αγόρια, αγαπιόμαστε, είμαστε αδέρφια αλλά δεν υπάρχει πια Sway.»

https://www.instagram.com/p/CK7Y6wznfAK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, ο Griffin Johnson μίλησε στο ξένο περιοδικό People και επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. «Ξέρεις, περνούσαμε καλά στο Los Angeles όταν είχαμε πρωτοπάει. Είχαμε αυτήν την τρέλα μέσα μας και όλη αυτή η δημοσιότητα μας ''χτύπησε'' κατακέφαλα. Απλά αποφασίσαμε πως αυτός ο τρόπος ζωής, κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει.»

Όπως καταλαβαίνεις, ένας κύκλο μόλις έκλεισε και όπως όλα δείχνουν τα αγόρια έχουν μια εξαιρετική σχέση. Ακόμη κι αν το «Sway House» έπαψε πια να υπάρχει θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κοινά posts, videos και φωτογραφίες, επομένως, τώρα μπορείς να νιώσει καλύτερα!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved