Ο Zayn Malik ήταν το πρόσωπο ενός τρελού πειράματος (video)

Συμμετείχε στο πιο τρελό πείραμα!

Ποιο είναι το πιο τρελό όνειρο που έχει δει ποτέ σου; Ο Zayn Malik μάλλον έχει πολλά όνειρα να θυμάται, μάλιστα, το νέο περίεργο πείραμα στο οποίο συμμετείχε, προβλήθηκε ζωντανά και μόλις μάθαμε ένα από τα όνειρά του. Βέβαια, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι ακριβώς εννοούμε!

Είναι γεγονός πως τα όνειρά μας παίρνουν μορφή λόγω των ερεθισμάτων που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως, διαφημίσεις, συνομιλίες που μπορεί να έχομε με αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμη και σκηνές από ταινίες ή μελωδίες από τραγούδια. Αυτό ήταν και το concept του νέου πειράματος στο οποίο… «πρωταγωνίστησε» ο πρώην τραγουδιστής του boy band One Direction.

https://www.instagram.com/p/CK4TovJnWUc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια εταιρία θέλησε να τεστάρει αν τελικά τα διαφημιστικά σποτάκια της μπορούν να εισβάλουν στα όνειρα των καταναλωτών και μάλιστα πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο ψυχολόγος Deirdre Barrett του Πανεπιστημίου του Harvard.

Με τη βοήθεια μιας μελωδίας, ο γιατρός υποστηρίζει πως μπορεί να επηρεάσει τα όνειρα του κοινού και μάλιστα είναι εφικτό να του «φυτέψει» ένα ευχάριστο όνειρο. Άραγε πέτυχε το πείραμα στον Zayn;

Το πείραμα παρουσιάστηκε ζωντανά στο Instagram του καλλιτέχνη και μάλιστα οι διαδικτυακοί του φίλοι τον παρακολουθούσαν live καθώς κοιμόταν. Μόλις ο καλλιτέχνης ξύπνησε εξομολογήθηκε στους fans του πως είδε ένα αρκετά cool όνειρο. Τι όνειρο είδε; Είδε ένα ρομπότ το οποίο περπατούσε σε πλαγιές και ολόγυρά του υπήρχε ένα όμορφο τοπίο με ποτάμια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved