Ατύχημα για την Jennifer Lawrence στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Το περιστατικό προστίθεται στη λίστα με την πληθώρα των συμβάντων που ακούμε ανά διαστήματα.

Τα γυρίσματα μίας ταινίας έχουν πολλή δουλειά. Το cast θα κάνει αρκετές προσπάθειες μέχρι μία από τις λήψεις να αρέσει στον σκηνοθέτη και να την κρατήσει για το τελικό υλικό. Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει, το ίδιο και το background. Γενικώς, ενδέχεται να γίνουν πολλοί πειραματισμοί.

Επειδή, όμως, πάνω στις σκηνές των γυρισμάτων υπάρχουν και πολλά πράγματα που έχουν τοποθετηθεί πολύ εσκεμμένα για να διευκολυνθεί ή να ολοκληρωθεί μία σκηνή, αυξάνεται ο κίνδυνος για ατυχήματα, από τα πιο ελαφριά μέχρι τα πιο βαριά.




Έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν, άλλωστε, για σταρ που κατά τη διάρκεια σκηνών τους τραυματίζονται και κατά συνέπεια η παραγωγή πρέπει να σταματήσει για κάποιο διάστημα, μέχρι αυτοί να γίνουν καλά και να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Σε μία αντίστοιχη κατάσταση βρέθηκε και η Jennifer Lawrence. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην παρούσα φάση εν μέσω των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, Don’t Look Up. Σύμφωνα με την Boston Globe, όμως, είχε ένα ατύχημα.

Το αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή να σταματήσει, αφού η βασική της πρωταγωνίστρια τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στους γιατρούς.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς συνέβη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved