Αγαπημένη σου pop star κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με ασκήσεις γυμναστικής

Ετοιμάσου να μάθεις τις κάνει και μένει πάντα fit.

Πολλοί αγαπημένοι σου celebrities ανακοινώνουν νέα επιχειρηματικά σχέδια αλλά αυτό το βήμα δεν το περιμέναμε με τίποτα. Διάσημοι ηθοποιοί μπαίνουν στο δρόμο των μουσικών και διάσημοι pop stars κάνουν τα βήματά τους στο χώρο του κινηματογράφου, ωστόσο η συγκεκριμένη pop star αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο.

Η ανακοίνωση της καλλιτέχνιδας ήρθε από το προφίλ της στο Instagram και μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών της έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο ενθουσιασμένη είναι. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο και θα έχει τίτλο «Fitter. Calmer. Stronger».

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο του βιβλίου, αφορά τη σωματική υγεία και μάλιστα πρέπει να σου πούμε πως στο περιεχόμενο θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθεί η αγαπημένη σου καλλιτέχνιδα αλλά και τις διατροφικές της συνήθειες. Εν τω μεταξύ πρέπει να σου εξομολογηθούμε πως έχει ένα υπέροχα γυμνασμένο κορμί κάτι το οποίο σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να ψάξουμε το βιβλίο της.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο όπως έγραψε στα social media πρόκειται να δει σύντομα το φως της δημοσιότητας.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved