Η άψογη selfie της Selena Gomez ξεπέρασε τα 240 χιλ. likes σε μία μέρα

Η τραγουδίστρια είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Πόσα χρόνια συζητάς με την παρέα σου τη Selena Gomez; Πόσα χρόνια για κάποιον λόγο την επαναφέρεις ξανά και ξανά στο προσκήνιο είτε επειδή έχει κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι ή μία ταινία που σου άρεσε; Το ταλέντο της στον χώρο είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητο.

Φυσικά, ας μην αφήσουμε έξω τα προσωπικά της. Η ιστορία με τον Justin Bieber... Οι δύο τραγουδιστές είχαν μία πολύ ταραχώδη σχέση. Μια ήταν μαζί, μία χώριζαν, μία ξανά από την αρχή και γενικά, κάθε τρεις και λίγο, βρίσκονταν στην επικαιρότητα με τα καμώματά τους.

Χρόνια μετά, φτάσαμε σε σημείο να υποψιαζόμαστε ότι ο Justin μάλλον δεν της συμπεριφερόταν και με τον καλύτερο τρόπο. Βασική αιτία για αυτή μας την πεποίθηση ήταν τα τραγούδια της Selena που μιλούσαν για το πόσο πόνεσε σε σχέση που βρισκόταν με τα βέλη να πηγαίνουν προς την κατεύθυνση του Justin.




Μετά τον γάμο του Justin με την Hailey Bieber και τις περιπέτειες με την υγεία της Selena, η τραγουδίστρια εστίασε στον εαυτό της με κάθε τρόπο. Νέα τραγούδια και μία συλλογή με καλλυντικά, Rare Beauty, που το κοινό της αγάπησε. Στον λογαριασμό αυτής ακριβώς της σειράς είναι που ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον φακό σε selfie, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το εντυπωσιακό της πρόσωπο.

Η εν λόγω φωτογραφία εντυπωσίασε τόσο το κοινό, που έφτασε σε σημείο να συγκεντρώσει πάνω από 240 χιλιάδες likes πριν κλείσει καν 24 ώρες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω λήψη της τραγουδίστριας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved