Billie Eilish: Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική

Ετοιμάσου να μάθεις περισσότερα για τη Billie από όσα ήδη γνωρίζεις.

Όσο κι αν νομίζεις πως ξέρεις τη Billie, φαίνεται πως ακόμη έχει πολλά να αποκαλύψει στους φανατικούς θαυμαστές της και σίγουρα θέλεις να μάθεις τα πάντα! Η Billie Eilish είναι η νεότερη pop star η οποία έχει ανέβει σε σκηνές, έχει πάει σε περιοδείες, έχει υπογράψει τεράστιες επιτυχίες και έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές.

Σίγουρα αν μιλήσουμε για τις διακρίσεις της δεν θα μας φτάνουν οι λέξεις, ωστόσο πρέπει να σου πούμε πως ακόμη κι αν έχεις ακούσει όλες της τις συνεντεύξεις και την ακολουθείς στο Instagram η μικρή καλλιτέχνιδα έχει ακόμη πολλά να μας διηγηθεί.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το νέο της ντοκιμαντέρ «Billie Eilish: The World a Little Blurry» της και μέσα σε αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της να μπουν στην καθημερινότητά της, να γνωρίσουν καλύτερα την οικογένειά της και φυσικά τους μεταφέρει στο ταξίδι της περιοδείας του πρώτου album της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go;», για αυτό φρόντισε να βάλεις υπενθύμιση για τις 26 Φεβρουαρίου.

Το εντυπωσιακό πάντως σε όλα αυτά είναι η αποκάλυψη της Billie με την οποία ανακαλύψαμε τελικά ποιο ήταν το κίνητρό της για να ξεκινήσει να ασχολείται με τη μουσική. Πολλές φορές έχει μιλήσει για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και μάλιστα έχει δηλώσει πως περνούσε κατάθλιψη σε νεότερη ηλικία. Πώς αυτό συνδέεται λοιπόν με την απόφασή της να ξεκινήσει να τραγουδά και να κυκλοφορεί την μια μουσική επιτυχία μετά την άλλη;



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved