Νέα εξέλιξη στη σχέση Jenner- Scott: «Είναι ακόμη τρελά ερωτευμένοι»

Είναι ξανά μαζί;

Είτε θέλουμε να το παραδεχθούμε, είτε όχι, ελπίζουμε σε μια επανασύνδεση του ζεύγους Kylie Jenner- Travis Scott, αφού οι δυο τους φαίνεται να ταιριάζουν απίστευτα, άλλωστε κάθε φορά που θα τους ψάξεις στο Instagram εμφανίζονται μαζί! Αυτό δεν είναι κάπως… «ύποπτο»;

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, η Kylie χώρισε από τον Travis ωστόσο είχαν διατηρήσει μια υπέροχη σχέση. Θέλεις λόγω της μικρής τους κόρης, θέλεις επειδή απλά έκαναν ένα break στη σχέση τους και το πάλεψαν;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος εμείς ένα θα σου πούμε! Μόλις αποκάλυψε μια πηγή στο E! πως οι δυο τους είναι ακόμη τρελά ερωτευμένοι και εξηγούμαστε αμέσως!



Από την εμφάνιση στο Coachella, μέχρι και τη γέννηση της πλέον 3χρονης Stormi δεν χωρά αμφιβολία πως οι δυο τους έχουν περάσει πολλά και πως η σχέση τους έχει δοκιμαστεί υπερβολικά! Έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν από την ανακοίνωση του χωρισμού τους και αν θυμάσαι η Kylie, πίσω τον Οκτώβριο του 2019 είχε τονίσει πως η Stormi είναι η προτεραιότητά τους. Μάλιστα είχε γράψει στο Twitter πως με τον Travis έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Τώρα, κάποια 24ωρα μετά τα γενέθλια της Stormi μαθαίνουμε από το E! πως έχουν πολύ καλή σχέση και πως ίσως τους δούμε ξανά μαζί κάποια στιγμή. Μη ξεχνάς πως για τo party της κόρης τους ήταν μαζί και μάλιστα τα social media πλημμύρισαν από φωτογραφίες τους.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved