Μήπως ο Justin Bieber μάς έδειξε ένα παιδικό δωμάτιο;

Δύο νέα βίντεο που κυκλοφόρησαν, μάς έβαλαν σε υποψίες.

Αν κάτι υπάρχει σε αφθονία στο Hollywood, τότε αυτό σίγουρα είναι τα celeb ζευγάρια που έχουν κατακτήσει τα νέα της showbiz. Ο κάθε διάσημος έχει το δικό του κοινό, το οποίο, μάλιστα, είναι πολλές φορές μεγάλο, όμως, όταν επιλέγει έναν άλλον διάσημο για να μοιραστεί τη ζωή του, αυτό μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα λόγο για να αυξηθούν οι φανς.

Μια πολύ χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin Bieber. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο ερωτεύτηκαν και η σχέση τους κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. Βλέποντας ότι είναι τόσο ταιριαστοί αποφάσισαν να παντρευτούν, μία φορά με πολιτικό γάμο και μία με θρησκευτικό.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, τους βλέπουμε να περνάνε μαζί την καραντίνα και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Στα Instagram τους, βλέπουμε να εκθειάζει ο ένας τον άλλον και πολύ συχνά γίνονται ερωτικές εξομολογήσεις.

Πρόσφατα, ωστόσο, ο Justin δημοσίευσε δύο βίντεο, στα οποία φαίνεται ότι κάθεται και παρακολουθεί την Αμερικανική εκδοχή του Bachelor, αστειευόμενος ότι τον έβαλε η σύζυγός του να το κάνει. Μέσα στο δωμάτιο, βέβαια, παρατηρήσαμε και κάτι άλλο…

Ο χώρος είναι γεμάτος με αρκουδάκια κάθε μεγέθους. Τόσο πολλά που φτάσαμε σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν βλέπουμε κάποιο παιδικό δωμάτιο. Μην παρεξηγηθούμε. Αν στα παιδιά αρέσει αυτό το ντεκόρ, εξαιρετικά, αλλά, μήπως μπαίνουν σε ένα πιο παιδικό mood για κάποιον λόγο;





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved