Η Λάουρα Νάργες μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Δες τι είπε η παρουσιάστρια

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τη Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο να έχουν χωρίσει. Και δυστυχώς οι φήμες αυτές δεν ήταν λανθασμένες, αφού επιβεβαιώθηκε και από την ίδια, πως πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον πρωταθλητή του Tae Kwon Do.

Η παρουσιάστρια μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα απείχε και από τα social media στα οποία επέστρεψε με ένα μήνυμα πριν από λίγο καιρό. Τώρα όμως σπάει τη σιωπή της και μιλάει και μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People είπε: «Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση. Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος –επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη– που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view».

Διάβασε ακόμη: Πιο αδύνατη από ποτέ η Λάουρα Νάργες ποζάρει με ακόμα πιο κοντά μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved