Dixie D’Amelio: Πιο ερωτευμένη από ποτέ και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει

Ζουν το απόλυτο love-story;

Για ακόμη μια φορά, οι διάσημες Tik- Tokers είναι στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές όμως την Dixie και τον Noah Beck. Να σου θυμίσουμε πως τα κορίτσια, Dixie και Charli D’Amelio στις αρχές του χρόνου ταξίδεψαν με προορισμό τους τις Μπαχάμες, φυσικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Λοιπόν τώρα, οι fans ανακάλυψαν από τα προφίλ τους στο Instagram πως πέρασαν ένα απόγευμα στο εστιατόριο BOA Steakhouse στο Hollywood και μάλιστα φωτογραφήθηκαν αμέριμνοι.



Αφού η παρέα της Dixie και της Charli, ο Noah Beck, o Chase Hudson, η Avani Gregg και Madi Monroe πήγαν το ταξίδι τους, οι θαυμαστές τους άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ανεύθυνη συμπεριφορά τους, αυτή τη φορά πάντως, ήταν προσεκτικοί. Η Charli συνάντησε την Dixie, η οποία βρισκόταν με τον Noah Beck και μάλιστα δείπνησαν όλοι μαζί.

Στις φωτογραφίες φαίνονται όλοι στο αυτοκίνητο, τα κορίτσια κάθονται στις δύο μπροστινές θέσεις και το αγόρι της παρέας βρίσκεται πίσω. Σε επόμενες φωτογραφίες που διέρρευσαν θα τους δεις όντως να φοράνε τις μάσκες τους -κάτι αρκετά θετικό- ωστόσο οι θαυμαστές είναι ακόμη επηρεασμένοι αρνητικά απέναντί τους.

Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι πως ο Noah και η Dixie είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Στην έξοδό τους, της πρόσφερε δύο τριαντάφυλλα, ένα λευκό και ένα κόκκινο, με τα οποία φυσικά της έδειξε την αγάπη του. Η Dixie από την άλλη, τον έκανε μια γλυκιά αγκαλιά και φωτογραφήθηκαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CKs-2-WnN68/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες στο παρακάτω video περισσότερα:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved