Kylie Jenner: Αψήφησε τον κορονοϊό και γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής Stormi

H οικογενειακή εξόρμηση ήταν πραγματικά εκτός πραγματικότητας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει διάσημους stars να αψηφούν τους κανόνες της νέας καθημερινότητας, αυτής του κορονοϊού. Πρόσφατα σάλος είχε γίνει με την εξόρμηση των Tik-Tokers στις Μπαχάμες, αυτή τη φορά όμως οι θαυμαστές βρίσκονται απέναντι από την Kylie Jenner, μιας και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής Stormi, κάπως παράδοξα.

Το ταξίδι τους είχε προορισμό το νησί Turks and Caicos. Επίσης, το ταξίδι τους ήταν μόνο για κορίτσια επομένως τα κορίτσια της οικογένειας πακετάρισαν τις βαλίτσες τους και πήγαν να γιορτάσουν τα γενέθλια της 3χρονης πλέον Stormi.

Kylie Jenner, Stormi, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Dream Kardashian, True Thompson, Penelope Disick, North West και Chicago West έφυγαν για το ταξίδι αναψυχής τους και μάλιστα τα social media γέμισαν με φωτογραφίες τους. Όπως αναφέρεται στο E!, η Kylie κάλεσε τις καλύτερες φίλες της, Stassie και Victoria και πέταξαν με το ιδιωτικό της τζετ.

Ανεξάρτητα με το αν τήρησαν όλα τα μέτρα για την πρόληψη κατά του κορονοϊού είναι γνωστό πως η οικογένεια Kardashian- Jenner έχει διακόψει αρκετές φορές την καραντίνα και έχει κάνει κάποια ταξίδια, συμπεριλαμβανομένης μιας εκδρομής στο Παρίσι τον περασμένο Αύγουστο αλλά και το ταξίδι για τα γενέθλια της Kim τον περασμένο Οκτώβριο.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved