Selena Gomez: Η τούρτα που «κατέστρεψε» και ο σέξι χορός

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια είναι καλύτερα από ποτέ.

Η Selena Gomez ανήκει μακράν στα πιο αγαπημένα μας κορίτσια και υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για αυτήν την κατάταξη. Αρχικά, το ταλέντο της μιλάει από μόνο του τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι. Τα κομμάτια που κυκλοφορεί συγκαταλέγονται στα πιο επιτυχημένα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια μουσική, ενώ η ίδια φροντίζει να έχει πάντα πολύ inspirational μηνύματα για τους φανς της. Μην ξεχνάς ότι, πέρα από την ταραχώδη σχέση της με τον Justin Bieber, παράλληλα, αντιμετωπίζει και τον Λύκο σαν μία πραγματική μαχήτρια.




Όλα αυτά έχουν κάνει τον λογαριασμό της στο Instagram να έχει πάνω από 200 εκατομμύρια followers και κάθε της post να μετράει εκατομμύρια likes. Η σταρ, όμως, για να γιορτάσει το νέο της τραγούδι, Baila Conmigo, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ουσιαστικά «καταστρέφει» μία τούρτα πάνω στους εορτασμούς του τραγουδιού της και ένα δεύτερο στο οποίο χορεύει πολύ σέξι με τη φίλη της.

Ένα άλλο θετικό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι βλέπουμε τη Selena να δείχνει πραγματικά χαρούμενη και ευτυχισμένη, τόσο που είχαμε πολύ καιρό να τη δούμε. Ο χρόνος με τον εαυτό της και η εστίασε στην καριέρα και τους φίλους της της έκανε πολύ καλό και αυτό φαίνεται.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved