Αυτό είναι το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων που είδαμε μέσα στην καραντίνα

Όμορφο, ρομαντικό, ό,τι ακριβώς θέλαμε.

Ο κορονοϊός και η πανδημία που έχει προκαλέσει άλλαξε τις ζωές μας. Στην παρούσα φάση, δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τα πράγματα που μας φαίνονταν τελείως αυτονόητα. Η ημέρα των γενεθλίων μας, για παράδειγμα, είναι -και θα έπρεπε να είναι- πολύ ιδιαίτερη. Φυσικά, το πώς θέλει να τη γιορτάσει ο καθένας έχει να κάνει καθαρά με την προσωπική του προτίμηση.

Υπάρχει κόσμος που, όταν έχει γενέθλια, θέλει μεγάλη γιορτή. Να καλέσει όλους τους φίλους και τους γνωστούς για να γιορτάσουν μαζί του. Υπάρχουν κι άλλοι που προτιμούν πιο ήσυχες καταστάσεις, μερικά κοντινά πρόσωπα και τέλος.




Σε όποια περίπτωση και να ανήκεις, σίγουρα θα εκτιμήσεις το υπέροχο δώρο που έκανε στην Ariel Winter το αγόρι της, Luke Benward. Η ηθοποιός έγινε 23 ετών και όντας μέσα στην καραντίνα ο Luke αποφάσισε να οργανώσει μία ημέρα picnic για την καλή του.

Με τα εστιατόρια και κάθε άλλο δημόσιο χώρο να έχουν κλειστές τις πόρτες τους, δεν είναι ότι υπήρχαν και πολλές επιλογές έξω. Όμως, το θέαμα ήταν τόσο όμορφο, που μπορεί και να το προτιμούσαμε ακόμα και εκτός καραντίνας.

Στην gallery που θα βρεις στη συνέχεια, πάντως, υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα παιδιά και είναι απλά υπέροχες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved